Останалите деца се страхуват от него, а всъщност той изтърпява

...
Останалите деца се страхуват от него, а всъщност той изтърпява
Коментари Харесай

Изгорено момченце написа сърцераздирателно писмо до Дядо Коледа

Останалите деца се опасяват от него, а в действителност той изтърпява всеки ден ужасни болки. Измъчва се и от това по какъв начин наподобява. 5-годишното момченце Бахтер Синдров от Узбекистан получило тежки изгаряния на лицето, написа Блиц. 

``
реклама

Тогава още бил бебе и до момента в който спал, в къщата му се разразил пожар. Докато останалите деца се надяват, че ще получат за Коледа играчки, в този момент Бахтер не желае нищо друго, с изключение на ново лице.

" Беше доста дребен, когато получи изгаряния на лицето, главата, врата и раменете. Най-тежко беше лицето, безусловно все едно се разтопи в огъня ", споделя приятелката на фамилията Олга Ржабева.

В момента детенцето живее в Казахстан, а благотворителна организация набира пари, с цел да може то да замине за Индия, където да премине серия от интервенции.

Малкото момченце към този момент е претърпяло същински призрачен сън. След изгарянето се наложило да претърпи реорганизация на лицето, с цел да има още веднъж устни и клепачи. Това лято лекарите му вградили особено приспособление във врата, с цел да може да има пъргавина на главата. 
Бахтер, обаче, е обезверен, че няма лице и мечтае само за това. Затова и написал писмо до Дядо Коледа:

" Здравей, Дядо Коледа! Когато бях дребен, бях изгорял. Загубих си лицето в огъня и от този момент би трябвало да се укривам пред хората, тъй като те се опасяват от мен. Нямам нос, уши, нито пък коса. Мама споделя, че не мога да отивам на учебно заведение. Често ме боли, само че не рева. Но мама - да, тя плаче. 

Дядо Коледа, апелирам те, дай ми ново лице, в случай че го получа, няма да рева в никакъв случай през живота си. Искам да бъда като останалите деца ", написа обезвереното момченце. 

Писмото било изпратено до благотворителната организация, която пък го разгласила в обществените мрежи и по този начин то обиколило целия свят. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР