Останахме истински докрай, за нас беше най-важна истината. Другите се

...
Останахме истински докрай, за нас беше най-важна истината. Другите се
Коментари Харесай

Балабанов: Другите се опитваха да ни учат на лицемерие и лъжи, бяхме неудобни за тях

Останахме същински до дъно, за нас беше най-важна истината. Другите се опитваха да ни учат на двуличие и неистини. Бяхме неуместни, тъй като бяхме транспарантни. Как да си мълчиш, когато работиш с лицемери? Това сподели пред NOVA NEWS депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

По думите му в първите месеци се е схванало, че обединението не е това, което Има Такъв Народ са очаквали. " Василев и Петков натискаха алените бутони на личните си депутати, пробвайки се да трансформират Народното събрание в гумен щемпел. През това време един слаб правист, какъвто е Лена Бориславова, посрами българския парламент с решенията, които оферираше. Влязохме в нови договаряния поради рецесиите в страната ни. Политическа партия убиха опцията да се осъществя първия мандат, като желаеха да наложат Асен Василев ", счита той.

Според него в действителност от Демократична България са мислели за министерски постове, а дружно с Българска социалистическа партия са възнамерявали къде да сложат Петков за министър. Безпочвени са опорките за коалиция с ГЕРБ. Заради нас се закри спецправосъдието. Винаги сме били сами, с лицата си, ще се явим независимо на изборите. Ще обясняваме на жителите коя е истината. Нямаме подозрение дали ще прескочим 4-процентната преграда ", акцентира Балабанов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР