Оспорването на DAA срещу известие, ограничаващо нощните полети на летище

...
Оспорването на DAA срещу известие, ограничаващо нощните полети на летище
Коментари Харесай

Съдът насрочва изслушване на оспорванията на летището в Дъблин срещу мерките за ограничаване на шума на Съвета

Оспорването на DAA против уведомление, ограничаващо нощните полети на летище Дъблин, ще бъде изслушано идващия месец, до момента в който дейностите му за анулация на ограниченията за понижаване на шума от самолетите, наложени от локален проект за развиване е плануван за септември.

Двата случая, заведени от оператора на летище Дъблин, оспорват обособени решения на Съвета на окръг Фингал, като съответния локален орган.

DAA, полудържавен орган, обезпечи правосъдна заповед предишния август, спираща действието на известието на съвета за използване, ограничаващо полетите сред 11 сутринта и 7 сутринта до 65 на нощ.

Известието е издадено на съображение, че броят на плануваните полети от летището надвишава изискванията на планово изискване за нощни полети. В търсене на пауза на известието операторът на летището предизвести, че може да бъде заставен да анулира хиляди полети.

На съда беше казано, че съветът стои над валидността на своето уведомление за осъществяване, което беше издадено след четиримесечно следствие....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР