Особено провокативна черно-бяла снимка изтече в мрежата с голяма въпросителна.

...
Особено провокативна черно-бяла снимка изтече в мрежата с голяма въпросителна.
Коментари Харесай

Изловиха Койна Русева с чисто гол мъж

Особено провокативна черно-бяла фотография изтече в мрежата с огромна въпросителна. На нея се вижда чисто гол мъж да прегръща атрактивна дама, а поради затъмнения резултат, не всеки съумя да разпознае главните действащи лица.

Кадърът, предстоящо, провокира десетки мнения в мрежата за това коя е двойката, а след това стана ясно, че това е актрисата от " Скъпи наследници "  Койна Русева и младият й сътрудник Петър Дочев, нашумял от сериала " Пътят на достойнството ". Близостта им е повече от рискова!

Защо двамата са в подобен сюжет и в какви връзки са, следва да разберем, само че по всичко проличава, че въобще не са си безразлични. А може и тъкмо по този метод да желаят да разгласят връзката си?!

Интригата напълно се заплита, защото още през май тази година Дочев обществено призна за любовния си разказ с друга известна актриса - Ирмена Чичикова, като двамата бяха оповестени и за новата световна двойка в гилдията. 30-годишният аполон явно е апетитна хапка за доста от колежките си и очевидно подбира дамите по този начин, че да са най-малко 7 години по-големи от него. Е, Койна Русева е на 52, само че пък въобще не й личат.

За благополучие в актьорските среди не се е чувало да има провал в фамилния живот на Русева, която може да се похвали с един от най-здравите бракове в родния шоубизнес със брачна половинка си Румен Станчев. А въпросния кадър е по-вероятно да е обвързан с филм, за който занапред ще излиза наяве.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР