Основният заподозрян за убийството на певеца на шансони от Москва

...
Основният заподозрян за убийството на певеца на шансони от Москва
Коментари Харесай

Убиха известен певец

Основният обвинен за убийството на артиста на шансони от Москва Петр Гара в Москва на 14 февруари е негов съквартирант гей. По данни на следствието, килърът е нанесъл на актьора седем удара с нож: четири в региона на корема и три в региона на гърдите. След това той е отнесъл тялото на артиста в банята, където го сложил във ваната и залял с белина, с цел да заличи следите от закононарушението.

 Следователите означават, че точно това събитие е забавило процеса на разпространение на миризмата от натрупа. По информация на телевизионния канал " 360 ", който се базира на източник от органите на реда, тялото на Петр Гара е било намерено, едвам откакто хазяинът на квартирата на артиста решил да ревизира, за какво никой не дава отговор на звъненето на вратата, а вратата е заключена от вътрешната страна.

Специалните служби счупили ключалката и разкрили следи от закононарушението. Съобщава се, че в жилището е имало следи от битка - бил е отскубнат корниз, строшен е бил тв приемник. Изпочупени били и всичките открити телефони. Всичките скъпи предмети, в това число персонални движимости на убития актьор, били изчезнали. В квартирата също е имало куче, което е гладувало няколко дни, само че е останало живо.

По данни на телевизионния канал, артистът също е бил педераст. Освен с кариерата на артист той се е занимавал и с организирането на концерти. Бил е и водещ на събития. на 24 февруари Гара е трябвало да изнесе концерт в джаз клуб в Москва.

Източник Блиц

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР