Основният възрастов гардероб би бил непълен без уютна жилетка. Това

...
Основният възрастов гардероб би бил непълен без уютна жилетка. Това
Коментари Харесай

5 модерни жилетки, за които една 50-годишна жена не трябва да пести пари.

Основният възрастов дрешник би бил повърхностен без уютна жилетка. Това е безконечна класика, която е чудесна за изработката на есенно-зимни комплекти в офис или всекидневен жанр. На какви модели би трябвало да обърне внимание една жена на 50+. Това е разказано в детайли в публикацията.

Къса жилетка

Късите жилетки оглавяват нашия фешън лист. Могат да се носят “соло ” и се вписват идеално в топли многопластови ансамбли. Панталоните с висока талия са най-хубавата компания за съкратени модели.

Цветните жилетки ще оказват помощ за ободряване на есенния външен тип, унищожаване на скуката от него. Модел с ненатрапчиви перфорации на ръкавите ще подчертае характерността и безупречния усет на своя притежател.

С подгъв

Един от най-практичните разновидности за есента. Увивната жилетка, която няма копчета и спретнато V-образно деколте, образно отслабва. Коланът от своя страна ще направи фигурата по-пропорционална, приближавайки женския контур допустимо най-близо до пясъчния часовник.

Спрете за топъл “есенен ” колорит – неутрално бежово. Увийте жилетка + бяла тениска + дънки – комфорт и жанр в едно шишенце! Бижутата в стила на минимализма са подобаващи като бижута.

Печатни модели

Жилетка с щампа ще наподобява ужасно на жена “над 50 ”. Това може да бъде флорални или скотски претекстове, съвременна геометрия. Основното е, че останалите елементи на изображението се отличават с елементарна и разбираема кройка. Бежова водолазка и компактно прилепнало “дъно ” без непотребни елементи ще създадат.

В тази форма ще изглеждате уместно освен вкъщи, съвременен тоалет се вписва добре в спокоен всекидневен жанр.

Текстурирано плетене

Текстурираните плетени жилетки са известни измежду зрелите модници. Сред тях има варианти за разнообразни нюанси и дължини. Удължен модел в бледосин нюанс е превъзходен за студения сезон.

Дайте желание на тесния трикотаж, който приляга добре на фигурата и, в случай че е належащо, ще помогне да се скрият минусите на възрастовия контур.

Къси ръкави

Класическата жилетка покрива напълно ръцете, само че има модели с пай ръкав. Последното ще направи есента по-оригинална. В хладния сезон жилетката с пай ръкав може да се комбинира с съществена водолазка, блуза с непоказен принт и тъничък джъмпер.

Облеклото в светли цветове удобно подмладява, освежава външния тип на дамата. Ако желаете, допълнете ансамбъла с щампован шал.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР