Основният проблем на Орбан е, че застана на страната на

...
Основният проблем на Орбан е, че застана на страната на
Коментари Харесай

Депутат от ОП за Орбан: Това, че някой обича държавата си, не означава, че става диктатор

Основният проблем на Орбан е, че застана на страната на Европа на нациите, а не на Европа на либералите. Всички останали точки са такива, по които може да бъде осъдена всяка една страна. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Обединените патриоти Александър Сиди.

Орбан сподели "Ние не желаеме мигранти, не желаеме някой различен да дефинира метода, по който ще живеем ". Това, че някой обича страната си, не значи, че става деспот. Либералите желаят да гушкат с мечета мигрантите, когато идват, а след това да оставят мечета по гробовете на починалите от ръката на мигранти, добави Сиди.

Разломът, който се образува сред консерватори и либерали, е извънредно забележим и той ще бъде подобен до евроизборите, съобщи депутатът от Обединените патриоти.

Политологът Иво Инджов означи, че има 12 съответни обвинявания против унгарското държавно управление, свързани с тъпчене на правовавата страна, правата на индивида, правата на мигрантите и така нататък Имаме и противните доказателства. Най-вероятно тази процедура няма да стигне до дъно, само че е добре, че има полемика по тези въпроси. Решението не е на някакъв митичен Брюксел, затворени бюрократи, решението вземат депутати, изпратени от всички страни членки, сподели Инджов.

Има съответно потвърдени обстоятелства за корупция измежду висшите политически пластове и отнемане на еврофондовете от кръгове, доближени до унгарския министър председател, както и за напън върху съдии, съобщи още политическият анализатор.

Според Сиди такива обвинявания могат да бъдат отправени против всяка една страна от Европейския съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР