Основният приоритет на Brandefense е да защити репутацията на бизнеса

...
Основният приоритет на Brandefense е да защити репутацията на бизнеса
Коментари Харесай

Инфодизайн България добави платформата за защита от дигитални рискове Brandefense


Основният приоритет на Brandefense е да отбрани репутацията на бизнеса във всички цифрови платформи (снимка: CC0 Public Domain)

Дистрибуторът на решения за киберсигурност Инфодизайн България добави ново решение в портфолиото си – Brandefense. Платформата се грижи за отбраната против опасности в цифровото пространство (Digital Risk Protection Services, или DRPS), като защищава сериозните цифрови активи и данни от външни закани. Brandefense следи онлайн пространството, тъмната мрежа, обществените медии и магазините за приложения, с цел да разпознава евентуални закани.

Инфодизайн България, взаимно с Brandefense, ще организира първата публична проява на решението на 17 април (сряда) от 10:30 ч. под формата на уебинар. Заинтересованите консуматори могат да се причислят към онлайн събитието с.

Платформата Brandefense разчита на четири основни съставния елемент, с цел да даде самодейна отбрана на всяка организация:

Brandefense Brand Protection

Престъпните групировки в киберпространството от ден на ден се насочват към бизнесите, с цел да локализират техните слаби места и да навредят на репутациите им. Brandefense специализира точно в отбраната на бизнеса против киберзаплахи.

“Екипът ни следи и засича пробиви, опити за фишинг и компрометирани корпоративни устройства, с цел да подсигурява, че сензитивните Ви данни са надеждно предпазени. Допълнително, предоставяме и отбрана за управителния личен състав на компанията ”, показа Хакан Узун, CEO на Brandefense.

“Нашите сканирания Brand & Reputation Protection наблюдават за зловредно наличие или неоторизирано потребление на корпоративната еднаквост и при положение на засечено събитие, Ви осведомяваме, с цел да обезвреждаме всяка евентуална опасност. Основният ни приоритет е да защитим репутацията Ви във всички цифрови платформи ”, акцентира мениджърът.

Сканиранията на Brandefense наблюдават за зловредно наличие и неоторизирано потребление на корпоративната еднаквост (снимка: Brandefense)

Brandefense Exposure Management

Проактивният метод към киберсигурността е от голямо значение. Exposure Management разпознава, следи и подсигурява всяка обществено налична информация и активи, с цел да минимизира евентуалните опасности. Решението наблюдава цифровия отпечатък като отворени портове, неизползвани домейни, незащитени технологии, изтекли цифрови документи и неотстранени уязвимости, които биха могли да бъдат експлоатирани от хакери.

Чрез понижаване на векторите за офанзива, Exposure Management укрепва периметровата отбрана и доста усъвършенства общата видимост на организацията в киберпространството.

Brandefense Threat Intelligence

Технологията на Brandefense засича незаконна активност даже преди да е почнала. Платформата дава информация за фишинг домейни, C2 сървъри и физически TTP-та. Това оказва помощ за предотвратяване от офанзиви, отбрана на скъпите корпоративни данни, бързо и дейно следствие на случаите.

Brandefense Supply Chain Security

Защитата на бизнеса от киберзалахи е от сериозно значение. Преценката за статуса на сигурността, основана на индикатори и общ рейтинг, е елементарно налична с Brandefense Supply Chain Security. Решението дава видимост в действително време и самодейно засичане на закани, за да усъвършенства цифровото лице на компанията и да сведе до най-малко разстройствата, провокирани от външни снабдители – компрометирани устройства, имейл адреси на чиновници, фишинг адреси, интензивност на черния пазар, сканирания за уязвимости, чатове в тъмната мрежа и други

Brandefense е следващо допълнение към необятното портфолио на Инфодизайн България от добре позиционирани решения за киберсигурност, в това число:

Заедно тези решения съставляват единствена по рода си система за разкриване и ръководство на закани за сигурността, подчертаха от.
159
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР