Основните първични симптоми на новия коронаворус приличат на признаците на

...
Основните първични симптоми на новия коронаворус приличат на признаците на
Коментари Харесай

Танцът на смъртта: Появи се зловещо ВИДЕО с първите симптоми на вируса убиец от Китай

Основните първоначални признаци на новия коронаворус наподобяват на признаците на настинка, само че в редица случаи болните показват и характерни прояви на заразяване. Това заяви японският портал NHK.

По данни на медиите, главните признаци на заболяването са нараснала температура и кашлица. При това публицистите означават, че редица потърсили здравна помощ заболели са се оплаквали не са се оплаквали от кашлица и нараснала температура.
Един от болните, преди да потърси здравна помощ обаче, е страдал от диария. Да се дефинира неговата диагноза станало допустимо едвам след компютърна томография и спомагателни разбори.

В резултат медиците стигнали до извода, че коронаворусът е кадърен да се демонстрира с разнообразни нарушавания на храносмилателната и нервната система.

Става дума за разстройства на стомаха, главоболие и обща уязвимост.

По последни данни, жертви на ковид са станали 56 души, други 1975 са инфектирани.

В мрежата бяха публикувани и първите фрагменти със признаците на страшния ковид. Както може да се види на записа, заболяването в някои случаи провокира извънредно мощни гърчове.

На страшните фрагменти незнайният пациент е затрупан с одеяло. Медицинският личен състав държи инфектирания, с цел да не падне на земята от мощните спазми.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР