Основната цел на форума 16+1 е да задълбочи търговските връзки

...
Основната цел на форума 16+1 е да задълбочи търговските връзки
Коментари Харесай

Бойко Борисов Се Здрависа С Него. Той Променя Съдбата На България!

Основната цел на форума " 16+1 " е да задълбочи комерсиалните връзки и икономическото съдействие сред страните-участнички, както и да насърчи развиването на двустранни и многостранни партньорства.

Междувременно трябваше да влязат в действие реципрочните ограничения на Пекинотговор на американските стопански наказания. Ефектът на китайските ограничения се пресмята на 34 милиарда $. С оглед на часовата разлика от 12 ч. Китай отсрочва въвеждането им до момента в който не стане ясно окончателното деяние на администрацията на Доналд Тръмп.

Ако Вашингтон вкара следващата серия от търговски мита това ще стане в средата на работния ден по китайско време в Китай поради часовата разлика от 12 часа сред двете столици, напомня Ройтерс. Агенцията цитира източници от Китай, които настояват, че Съединените щати " стартират да стрелят " по света поради комерсиалната си политика. От Пекин обаче са безапелационни, че ще отговорят с реципрочни ограничения, просто изтеглят часа - не от среднощ локално време, а незабавно, откакто Вашингтон предприеме дейности.

Възможната повишение на напрежението ще се случи точно в деня, когато стартира публично визитата на Ли Къцян в България. Публичните изяви от престоя му в София стартират на следващия ден с гала на паметника на Незнайния войник и посещаване в църквата " Света София ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР