Основната причина за значителното намаляване на пътнотранспортния травматизъм е нестабилната

...
Основната причина за значителното намаляване на пътнотранспортния травматизъм е нестабилната
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ за 25 септември


Основната причина за забележителното понижаване на пътнотранспортния травматизъм е нестабилната външна среда, в която действа транспортната система на България. При деликатен разбор на данните от пътнотранспортни катастрофи се установи, че за къси интервали от годишния цикъл са налице внезапни амплитуди на повишаване и намаляване на броя починали от ПТП. Това се показва в разбор на Института за пътна сигурност (ИПБ).

Така да вземем за пример от месец юли доникъде на месец август тази година се установи внезапно повишаване на починалите от ПТП, което доближи до 50% по отношение на същия интервал на 2021 година.

Издигат се подправени лозунги - акцентира се неразбираем за мен мотив, че не би трябвало да се намесваме във войната. Ние освен от дълго време сме се намесили… България и кабинетът на Борисов са отговорни за тази война, тъй като построихме най-важния план, който бе изискване Путин да нападне Украйна. Развързахме му ръцете да нападна. Най-добрата българска политика е да подкрепяме Украйна по всякакъв начин, с цел да е щит против съветския империализъм. Иначе ще стигне до нас.

Това съобщи пред bTV българският посланик и някогашен дипломат на България в Русия Илиян Василев.

16-годишният възпитаник, който в петък бе атакуван и намушкан три пъти с нож в центъра на София, е опериран в " Пирогов ", положението му е нормализирано и е настанен за лекуване в детското поделение. Това описа пред bTV татко му Иво Вълков.

Нападението е станал в късния следобяд в последния работен ден от седмицата на улица " Пиротска " в региона на 18-то СУ. Кристиан и още едно момче са атакувани след замяна на реплики с трима души.

" Не Ви разбрах г- Президент, няколко пъти изслушах и изчетох Вашето изказване, чаках да чуя отговор на въпроси, които не ми дават покой. / допускам освен на мен/.

Това разяснява във " Facebook " Нешка Робева.

Като участник във Велико народно събрание и човек подписал Конституцията на България, имам визия до къде се простират Вашите пълномощия и все пак чаках от Вас отговори, във все по-тревожните и несигурни времена, в които живеем…

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР