Основната фирма, която развива хотелиерския бизнес на клана Тотеви -

...
Основната фирма, която развива хотелиерския бизнес на клана Тотеви -
Коментари Харесай

Братът на пловдивския кмет нагази и в бизнеса с международните превози

Основната компания, която развива хотелиерския бизнес на клана Тотеви - "Квалификация Консулт " ЕООД, е осъществила близо 8 милиона лв. доходи през миналата година. Така сдружението е нараснало оборота си над 1 милион лв. в границите на една година.

Интересен факт обаче се оказва, че "Квалификация Консулт " ЕООД няма оповестени обществени годишни финансови доклади от 2015 година насам, а точно от тях излиза наяве каква е облагата на една компания и разпределяни ли са дивиденти в сдружението, написа "Марица ".

Бизнесите на Георги Тотев са в гневен напредък през последните няколко години. След хотелиерството и рентиерството неотдавна кметският брат влезе стремително в аутсорсинга, като направи обща компания с едни от най-силните играчи в сектора.

Освен това се оказва, че Тотев пазари и към този момент работещи компании и бизнеси. През април тази година кметският брат е основал ново сдружение - "Грейстоун Капитал " ЕООД. На 22 май 2019 година новата компания на Тотев купува за 200 000 лв. 76% от акциите на "СТ Лог " ЕООД.

Фирмата се занимава с интернационален транспорт на групажни и комплектни товари и разполага с близо 30 лични камиона. "СТ Лог " ЕООД е била еднолична благосъстоятелност на Йордан Стойчев и Веселин Стефанов (който е продал мажоритарния си дял на Георги Тотев). Към момента сдружението е с шеф Стойчев.

"СТ Лог " ЕООД работи сполучливо от 2010 година, въпреки сдружението да не било измежду огромните превозвачи. От финансовите резултати е видно, че за 2018 година оборотът на компанията е 4,1 млн. лева, което прави прекомерно странна договорката с дяловете на Стефанов. ​

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР