Осмислена двойка показа своя дом в Котсуолдс за 500 000

...
Осмислена двойка показа своя дом в Котсуолдс за 500 000
Коментари Харесай

Двойка купува гараж за 172 000 британски лири в Котсуолдс и го превръща във вила за 500 000 британски лири

Осмислена двойка сподели своя дом в Котсуолдс за 500 000 английски лири, който в началото са купили като гараж за доста по-малко.

Лекси Фланаган, на 26, и нейният сътрудник, Сам Фланаган, на 31, закупиха двойния гараж за £172 500, откакто го видяха в Zoopla. Двамата прекараха години в търсене на позволение за обмисляне, преди да го трансфорат в двуетажен парцел с три спални, като ремонтът струваше £100 000.

Сега те отдават чартърен първокласния парцел в Кумб Хил, Глостършър - и споделят, че съществуването на два дома значи, че към този момент имат един, обособен за сина си, когато порасне.

Лекси, майка, която си остава у дома от Челтнъм, Глостършър, сподели: „ Никога не сме желали ново строителство като от време на време може да има доста проблеми, само че ние искахме план. Искахме нещо, което е остаряло и се нуждае от доста работа, с цел да добави стойност към построяването.

„ Едно от главните преимущества на гаража беше местоположението му и бях доста удовлетворен от него. Не е надалеч от прилежащи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР