Още в петък вечер е добре да имаме сме готови

...
Още в петък вечер е добре да имаме сме готови
Коментари Харесай

Уикенд календар: вино, кино, театър и още нещо


Още в петък вечер е добре да имаме сме подготвени с проекта за почивните дни, с уговорените срещи и точните места, където да се заредим с позитивна сила! 

Ето и селекцията, която ви предлагаме днес - от дегустация на вино, през спектакли и завладяващо сетивно прекарване, до... " противоотрова против опасността от авторитаризъм ". Изберете си събитие, консумирайте с мярка и се забавлявайте!

Кога :  24 февруари, събота, от 14:00 до 20:00 ч. 

Къде : " Топлоцентрала ", Южен парк

DiVino TOP 50   за 2023 е събитие дегустация на най-хубавите 50 български виновност, класирани от дегустационния панел на DiVino и гала по награждаването им. За 13-а поредна година феновете на виното ще схванат кои са най-хубавите български виновност, както и водачите в обособените категории - бяло, алено, розе, пенливо и десертно вино, най-хубави виновност от локални сортове, от лимитирани серии, както и тези от категорията Best Buy - с най-хубаво съответствие качество и цена. Може да опитате и да си купите това, което най-вече ви подхожда.  

*Вход единствено с авансово купени билети в уеб страницата на събитието 



" Пет дами в идентични рокли "  

Кога :  24 февруари, събота (19:00 ч.) 

Къде : Театър " Българска войска "

Новото заглавие в афиша на спектакъл " Българска войска " с режисьор Атанас Атанасов и с присъединяване на Анастасия Ингилизова, Евелин Костова, Лара Златарева, Лиза Шопова (гост), Дария Димитрова (гост), Тигран Торосян. В пиесата на Алън Бол петте актриси влизат в функциите на петте шаферки на сватбата на Трейси и Скот и  ще ви накарат да се запитате: " А аз коя от тях съм? "   



А за първи път в България можете да видите и чуете...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР