Още в началото на миналата година разбрахме, че Маги Джанаварова

...
Още в началото на миналата година разбрахме, че Маги Джанаварова
Коментари Харесай

Маги Джанаварова вече е в лятно настроение

Още при започване на предходната година разбрахме, че Маги Джанаварова ще става майка. Щастливата вест тя показа с видео в Instagram, в което бе събрала едни от най-щастливите си моменти за миналата тогава 2022 година, а в описанието към него благодари за прелестното си семейство и другари, и всичко, което има.
 Как наподобява дъщерята на Маги Джанаварова
Как наподобява дъщерята на Маги Джанаварова

Най-накрая непосредствен проект на Елизабет

" Мечтите се сбъдват, истинската любов съществува, щастието съществува, това прелестно семейство съществува ", написа тя към поста си. А напълно в края на видеото разкри, че е бременна и чака първото си дете.

През всички месеци до раждането певицата споделяше фотоси с наедряващото си коремче. Докато на 15 юли предходната година не качи черно-бял кадър, на който новороденото към този момент бе в прегръдките на своя татко.

" Елизабет. На тази фотография е събрано цялото ми сърце и обич, силата и слабостта, цялата ми галактика ", написа  в описанието, от което и излиза наяве името на дъщеричката ѝ.

След раждането певицата още веднъж радваше почитателите си със фотоси в Instagram, като в началото на тях не показваше личицето на детето. За първи път обаче тя разкри дребната Елизабет в целия ѝ искра с обаятелен кадър точно на Коледа.

Разглеждайки Instagram профила на, по всичко наподобява, че тя е изцяло отдадена на майчинството и прекарва времето си най-много с дъщеричката си. Двете дружно даже към този момент са пътували дружно, както в България, по този начин дори и до Лондон.

Последното вълнуващо към певицата и момиченцето ѝ е, че единствено преди дни към този момент са разкрили плажния сезон.

" 9 месечни крачета, които през вчерашния ден усетиха пясъка за пръв път ", написа на един от постовете си.

От идващия пък разбираме, че морското пътешестване е вълнуващо освен за детенцето ѝ, само че и за самата нея.

" За пръв път откривам лятото на нашето Черноморие през април. Толкова е умерено, красиво, чисто...чувам единствено по какъв начин се плискат вълните и шума на лекия бриз ", споделя певицата.
 Маги Джанаварова в топ форма единствено месец след раждането
Колко ужасно наподобява Маги Джанаварова единствено месец след раждането

Секси, както постоянно

А от последните ѝ фотоси няма по какъв начин да не ни направи впечатление, че девет месеца след раждането Маги Джанаварова наподобява необикновено по бански.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР