Още в края на лятото на 2023 г. и през

...
Още в края на лятото на 2023 г. и през
Коментари Харесай

Кръговратът на модата: Тенденцията при обувките за тази пролет

Още в края на лятото на 2023 година и през есента на предходната година забелязахме, че един избран вид обувки се завръщат на мода.

През септември и октомври балетните пантофки още веднъж станаха водеща наклонност, а в този момент виждаме, че 2024 година несъмнено ще бъде тяхната година.

Те стават най-модерният тип обувки през идващите месеци и са звездата на новата 2024 година, оповестяват от американския " Cosmopolitan ", представен от Dnes.bg.

Това не трябва да ни изненадва. Още при започване на годината видяхме, че кокетната и момичешка мода е на респект. Знаменитости се появиха на аления килим с рокли с нежни и сантиментални претекстове - панделки, розетки, цветчета, воали, сърчица, набрани материи, необятни ръкави и така нататък

И разбрахме, че кокетната мода завладява 2024 година Това се придвижва и върху обувките.

Балетните пантофки са тъкмо такива нежни, сладки обувки.

Те са стилни и елегантни, само че не прекомерно предизвикателни и крещящи. Не са спортни или неугледни, само че не са и екстравагантни. Те припомнят за детството, навяват романтика, носталгия, вършат дамите в действителност благи, нежни и кокетни.

Любими обувки са на доста девойки, тъй като са комфортни - с равна подметка и без висок ток, само че в това време са женствени.

Пантофките са подобаващи както за публични събития, по този начин и за всекидневието.

Комбинират се отлично с рокли, поли, палта, само че и с дънки, къси гащи, потничета, тениски, карго панталони, кожени якета.

Може да ги носите и на публични събития, и на учебно заведение, на работа, на разходка в парка, на кафе, на кино.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР