Още с юлските пенсии българските пенсионери ще получат увеличения. Няма

...
Още с юлските пенсии българските пенсионери ще получат увеличения. Няма
Коментари Харесай

Ключово решение! Хасан Адемов обяви за пенсиите

Още с юлските пенсии българските пенсионери ще получат нараствания. Няма да има пенсия, която да не е увеличена, разгласи в изявление за Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов.

60-те лв. коронавирус добавка влизат в размера на пенсията съгласно предлагането на Министерския съвет. Притеснителното е, че това са пари, в които няма никакъв застрахователен принос, те бяха въведени като коронавирус мярка. Ние от Движение за права и свободи предложихме до края на годината пенсионерите под линията на беднотия до края на годината да бъдат подкрепени със 120 лева Не считаме, че отиващото си държавно управление има задоволително легитимност по този комплициран въпрос, добави Адемов.

Независимо от апокалиптичните приказки на водачи на партии и министри, че Народното събрание съзнателно задържа приемането на бюджетите на НЗОК и ДОО, комисията по бюджет и финанси ги одобри на второ четене, напомни Хасан Адемов резултата от вчерашното съвещание на депутатите.

Усещането за самодостатъчност беше най-големият проблем на обединението, счита депутатът той. Идеята е да има диспути, с цел да се поддържат най-хубавите оферти, добави той.

Да се надяваме, че този бюджет ще бъде в полза на българските жители, а не на някоя от политическите партии. Инфлацията води до увеличение на приходите от една страна, от друга - и пенсионерите вземат участие в това. Големият въпрос е с кои пари се оказва помощ. На напред във времето изниква това, че тв приемникът не съумя да победи джоба и хладилника, които демонстрират друго.

Мантрата, че инфлацията напълно е привнесена извън, изрично не дава отговор на истината, счита депутатът. Тези, които пристигнаха на власт започнаха да се упрекват тъкмо в това, за което пристигнаха - нулева приемливост към корупцията, разяснява още той.

Хасан Адемов разяснява и вота на съмнение против държавното управление на Кирил Петков, който беше сполучлив. Това, което се случи е логически завършек на една нелогично структурирана коалиция. Управляващите, с помощта на некадърните си решения, доведоха до това, което се случи. Не толкоз опозицията, счита депутатът.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР