Още с новината, че Мерил Стрийп ще играе майката на

...
Още с новината, че Мерил Стрийп ще играе майката на
Коментари Харесай

Мерил Стрийп - новият злодей в Големите малки лъжи

Още с новината, че Мерил Стрийп ще играе майката на умрелия на финала на сезон 1 на " Големите дребни неистини " Пери Райт (Александер Скарсгаард), ни беше ясно, че би трябвало да чакаме цялата конспирация в сезон 2 от нея. Очакванията ни не се излъгаха. Следват спойлери за последния излъчен епизод четири.
 Снимка 431786

Още с идването си в Монтерей Мери-Луиз (Стрийп) е подозрителна към държанието на снаха си Селест (Никол Кидман), както и към това на приятелките й и, по-специално, на Мадлин (Рийз Уидърспуун). Тя има вяра, че те знаят нещо за гибелта на сина й, което отхвърлят да признаят.

След като научи, че Пери е изнасилил Джейн (Шайлин Уудли), Мери-Луиз стартира да се чуди за какво той би правил това, в случай че е благополучен в брака си със Селест. Тя изцяло подценява признанията на Селест, че той я е малтретирал.
 Снимка 431785

Нещата в епизод четири ескалират, когато Мери-Луиз връща внуците си от една нощ в приятелско семейство и заварва Селест с чужд мъж, с който е прекарала нощта. Тя декларира, че ще търси настойничество над момчетата и наема най-хубавия юрист в града, с цел да не може Селест да го наеме. Битката сред двете занапред следва.

" Големите дребни неистини " е всеки понеделник от 22 ч. по НВО.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР