Още рано тази сутрин пред Пирогов се извиха опашки от

...
Още рано тази сутрин пред Пирогов се извиха опашки от
Коментари Харесай

Шеф на ковид отделение: Разкриват нови легла, но няма кой да лекува

Още рано тази заран пред " Пирогов " се извиха опашки от медицински експерти, които би трябвало да се тестват за ковид, с цел да могат да влязат на работа в болничното заведение.

" От през вчерашния ден сутринта едвам 3 документа сме получили за хората, които минаха. И тези документи настояват, че пробите са взимани тази нощ или през вчерашния ден вечерта ", съобщи пред Българска национална телевизия доцент Петър Атанасов, началник на Коронавирус отделението в " Пирогов ".

Според него отделението може да се поддържа очевидно на автопилот. " Идеолозите на тази заповед да заповядат да лекуват, да влязат в график. На нощно дежурство в Коронавирус отделението на " Пирогов " има по 1 доктор, 1 сестра и 1 санитар поради липса на личен състав, съобщи доцент Атанасов. Той добави, че нови кревати могат да се разкрият, само че те няма да излекуват хората. Освен това по думите му от 3000 души, преболедували  COVID-19, на които е наблюдавал положението - нито един не е още един или с злепоставен имунитет.

Пациент, който не се е сблъсквал с вируса, след консултация с способен доктор, е редно да се имунизира, прикани доцент Атанасов. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР