Още през юни 2023 г. стана ясно, че Hulu са

...
Още през юни 2023 г. стана ясно, че Hulu са
Коментари Харесай

Никол Кидман отново е магнетична рускиня

Още през юни 2023 година стана ясно, че Hulu са одобрили втори сезон на сериала Nine Perfect Strangers. В него видяхме Никол Кидман в ролята на основателката и собственичката на тайнствен курорт за богати Маша.
 Nine Perfect Strangers, Николл Кидман, Hulu и какво да чакаме от втори сезон на сериала
Ще забележим ли Никол Кидман още веднъж като Маша

Какво ни чака във втори сезон на Nine Perfect Strangers

Сериалът беше основан на едноименната книга на Лиан Мориарти - същата авторка зад различен сполучлив сериал с Никол Кидман, " Големите дребни неистини ". За момента не се знае защо ще става дума във втория сезон на Nine Perfect Strangers.

Но към този момент има известна изясненост за актьорския състав. Към оповестените по-рано Мъри Бартлет ( " Белият лотос " ), Кристин Барански ( " Позлатената ера " ), Ани Мърфи ( " Шитс Крийк " ) се причисляват Хенри Голдинг, Марк Стронг и Лена Олин.
 Хенри Голдинг

Хенри Голдинг

Голдинг нашумя с ролята си в " Луди богаташи ", Стронг е деец в Холивуд - последният му филм е " Тар " с Кейт Бланшет, а Лена Олин взе участие в " Шоколад " и сериала " Винил " на НВО. Те ще са в функциите на част от новите посетители в бутиковия курорт на Маша, където тя им оказва помощ да се оправят с разнообразни проблеми с живота си.

Изпълнителен продуцент още веднъж ще бъде, а като главен мотор зад втори сезон на Nine Perfect Strangers се завръща Дейвид Кели. Все още не е ясно по кое време стартират фотосите, написа Variety.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР