Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със

...
Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със
Коментари Харесай

Цеци Красимирова: Развеждам се, не получих US-виза

" Още през есента на 2022 година организирах сериозен диалог със брачна половинка ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни, да се разделим. Една от главните аргументи е, че неведнъж ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски жител. За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма по какъв начин да оцелее, когато съпрузите живеят на разнообразни континенти. Все още съм в развой на бракоразвод, който върви малко тромаво, само че това по никакъв начин не ме тревожи ", се споделя в формалното изказване на някогашната моделка.

Тя твърди още, че е запазила положителните си връзки със Струмейтис:
Реклама
" Продължаваме интензивно да работим дружно, въпреки всичко се познаваме от цели 15 години. Лично аз постоянно съм била последовател на приключването на връзките с богатства дума и с схващане. Между другото, забавен факт е, че през годините имахме с Майкъл къси раздели и с помощта на тях си дадох сметка за „ същинските другари “. Хора, които са с теб, тъй като имат някакъв интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от подправени връзки! В живота си видях много, пробвах много и обиколих много. Мисля, че даже се пренаситих. Мечтаех си за един спокоен и спокоен живот. Сега имам тъкмо това и съм по-щастлива отвсякога ".

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис си споделиха „ да ” през май 2019 година на обилна гала в древен палат в каталунския курорт Сиджес, покрай Барселона. На тържеството, за което се говореше, че е коствало 1 млн. евро, бяха поканени към 300 посетители от целия свят, напомня Hotnews.bg.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР