Още през есента и зимата успяхме да се влюбим в

...
Още през есента и зимата успяхме да се влюбим в
Коментари Харесай

21 свежи идеи за маникюр в един от най-актуалните цветове

Още през есента и зимата успяхме да се влюбим в и сме щастливи, че той продължава да е един от най-актуалните и през този сезон. По-смелите от вас евентуално към този момент са се сдобили с костюм в някой от неговите нюанси, друга към този момент имат най-малко една чанта или обувки, тъй като толкоз елементарно внася прохлада в стайлинга ни. Днес обаче за следващ път ще ви покажем по какъв начин можем да го употребявате и за маникюра си.

Ако преди няколко месеца евентуално сте посягали към по-тъмните тонове на зеленото, то в този момент те са изместени от по-светлите и неонови нюанси. И тъмните могат да участват, само че по-скоро като акцент или композиция в някаква. Добър вид е да се съчетават няколко нюанса или да се избере единствено един и той да бъде употребен за основаването на разнообразни форми върху безцветна основа, в това число красиви фини цветя или закачливи плодове.

Зеленото може да се употребява и единствено като тънък френски маникюр, наклонност, която също неотдавна ви. Но пък самоуверено можете да го комбинирате както с неутрални цветове като бяло, черно или бежово, по този начин и с по-ярки като оранжево,, розово, синьо и, несъмнено, жълто.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР