Още през 2016 година Красимир Каракачанов разви идеята си, че

...
Още през 2016 година Красимир Каракачанов разви идеята си, че
Коментари Харесай

Каракачанов и Джамбазки заселват Странджа планина с бежанци!

Още през 2016 година Красимир Каракачанов разви концепцията си, че Странджа планина е подобаваща за заселване с бежанци, защото била обезлюдена. Вече по всичко проличава, че жаждата за европейски пари и антибългарското поводение на Вътрешна македонска революционна организация ще изпълнят Странджа
планина с бежанци.

Както към този момент писахме в ход е провеждането на социална поръчка за създаване на голям бежански лагер. Според публичната поръчка най-големият лагер ще е на ул. "Морава " 1 в Елхово.

Става дума за парцел от 27 дка. Там ще се разположат 204 спални контейнера за 1632 души. Вторият по величина лагер ще е в Любимец. Теренът му е 15.3 дка, върху които ще има 164 за общо 1088 души. Общо 45 контейнера за 280 души ще има в Малко Търново.

Лагерите ще имат потребност от в допълнение съществено строителство на площадките. От параметрите, които са посочени в публичната поръчка, се вижда, че контейнерите ще са с дължина 7 метра и тегло 2 тона.

Вътре ще има две стаи с по две двуетажни кревати. Отделно от това ще има тоалетни и бани в по-малки контейнери. Лагерите ще имат контролно-пропускателни пунктове и терените им ще бъдат разграничени с ограда на разнообразни зони.

Това е единствено началото, само че то ясно демонстрира лицемерната политика на Вътрешна македонска революционна организация и водачите му Каракачанов и Джамбазки, които сякаш се бореха против
нашествието на бежанци в България.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР