Още през 2016 г., след повече от десетилетие заедно, една

...
Още през 2016 г., след повече от десетилетие заедно, една
Коментари Харесай

Анджелина Джоли като майка-орлица

Още през 2016 година, след повече от десетилетие дружно, една от обичаните звездни двойки - Анджелина Джоли и Брад Пит, се разделя. Към днешна дата обаче правосъдните борби на някогашните съпрузи са все толкоз комплицирани.

Въпреки това обаче точно децата им към момента ги свързват. Те извънредно доста поддържат щерка си Шайло, която има интерес към театралните изкуства. През пролетта на 2022 година да вземем за пример тя избухна в TikTok със свои хип-хоп танци на песни като " About Damn Time " на Лизо и " Shivers " на Ед Шийрън.

" И Брад, и Анджи са доста горди. Те не биха имали проблем, в случай че тя желае да стане експерт, само че не ѝ го натрапват по никакъв метод ", споделя тогава източник на Us Magazine.

Същото издание преди няколко дни писа, че Анджелина Джоли се е срещнала с артиста Пол Мескал в кафене. Това се случи на фона на слуховете, че той и Фийби Бриджърс тихомълком са се разделили. Веднага стартира да се приказва дали пък в негово лице актрисата не вижда идната си обич.

Срещата сред Анджелина Джоли и Пол Мескал обаче очевидно не е била толкоз сантиментална, колкото на мнозина евентуално би им се желало. Сега, още веднъж източник на Us Magazine споделя, че актрисата е желала да се срещне с Пол Мескал, откакто дружно с Шайло са гледали негово зрелище. По думите на източника случката е била " приятелско кафе и нищо повече от това ".

Според него Анджелина Джоли в действителност е желала да запознае щерка си Шайло с артиста, защото " демонстрира огромен интерес към изкуството и културата ". Освен да гледа положителни пиеси, тя върви на уроци по танци в Лос Анджелис от години и също така харесва и музиката. През юли 2022 година тя и майка ѝ Анджелина Джоли бяха видяни измежду публиката на концерт на Måneskin в Рим.

" Анджи е доста окуражаваща в това. Тя желае всичките ѝ деца да изследват креативните си страни и да чуят непосредствено от надарени артисти и актриси какво е да работиш в бизнеса, по какъв начин са почнали и по този начин нататък ", разкрива още източникът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР