Още преди старта на любовното реалити изтече информация, според която

...
Още преди старта на любовното реалити изтече информация, според която
Коментари Харесай

Наистина ли е милионер Ергенът Алек?

Още преди старта на любовното реалити изтече информация, съгласно която 28-годишният ученик на столичната френска гимназия е предприемач със стабилен обсег, чиято банкова сметка надвишава седемцифрена сума. Според осведомени тази информация не е близка до действителността. Младият мъж, за чието сърце се борят 26 дами, в действителност е богат, само че не чак толкоз, колкото си показват кандидат-булките в шоуто.

Алек води забавен, само че не разхитителен метод на живот и не прекарва дните си в първокласна резиденция, обзаведена по финален вик на модата. Той пътува доста по света, само че това не значи, че е милионер, споделят източниците, написа Минаха години.

По думите им Ергенът-З населява скромно мансардно жилище в София. Израства в семейство с още пет братя и сестри, които са от предходни бракове на родителите му. Алек е общото дете на двамата. 

" Вярвам в огромната обич и нямам самообладание да те опозная ", е поръчката, която прави Алек в рекламния клип преди шоуто. Ергенът-3 изрично декларира, че преди да се обвърже съществено, желае да се увери, че е намерил вярната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Въпреки че притегля дамите като магнит, той не харесва мимолетните връзки, защото за него фамилията е висша полезност. След старта на предаването, Алек нито един път не загатва пред момите какъв стандарт на живот би подсигурил на избраницата си. Никога не направи и намек какъв тъкмо е бизнесът на фамилията му. Акцент при самостоятелните му срещи с девойките са обикновени диалози на съвсем битово равнище, без задълбочаване по съществени тематики от каквото и да било естество.

Излъчените епизоди разкриват увлеченията на младия мъж по високите скорости и мощните чувства. За да ги практикува човек обаче, не е наложително да бъде милионер, каквото подстрекателство беше направено за финансовия статус на Ергена-З. Твърди се, че милионите му са просто мит, част от тактиката на шоуто, с цел да се направи по-голям сеир, когато истината лъсне. Почитателите на предаването сами се убедиха, че не всички девойки обаче са влезнали във формата, с цел да намерят същинската обич. 

Някои от тях дори признаха, че по-важна им е известността, която ще получат от телевизионния екран и ще капитализират в бъдещи бизнес планове. От инцидентно изпуснати реплики сред кандидатките за популярност излиза наяве, че забележителна част от тях възнамеряват да печелят от реклами в интернет. Други пък се записали в шоуто, с цел да прекарат една хубавва почивка в първокласното имение на гръцкия остров Родос,  където бе сниман третият сезон на шоуто.

Първият очевиден образец за операция на Ергена бе тайното присъединяване на сестрите Памела и Габриела, които възнамеряват да отворят салон за хубост след предаването. Алек обаче позорно изгони вкупом двете да си вървят вкъщи, откакто разбра за роднинската им връзка. Той изпадна в ступор от обстоятелството, че по-малката сестра - плувкинята Габриела, даже е обвързана с мъж, който я чака в действителния живот. 

Разкритието за мръсния проект на сестрите направи една от най-нашумелите участнички - Виктория Асенова. Тя самата пък отнесе сериозен след предаването. Оказа се, че футболната мениджърка е изгубила работата си в маркетинг отдела на Българския футболен съюз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР