Още преди раждането си, бебето на водещите Петя Дикова и

...
Още преди раждането си, бебето на водещите Петя Дикова и
Коментари Харесай

Петя Дикова: Бебето ми не е за продан

Още преди раждането си, бебето на водещите Петя Дикова и Илиян Любомиров било засипано от оферти да стане рекламно лице на редица известни марки за детски артикули и храни. Всички те били извънредно преференциални финансово, само че родителите на Александър изрично ги отхвърлили, разбра Hotnews.bg. И Дикова, и Любомиров били непреклонни макар сериозните суми.

Те били уверени, че не могат да решат от името на невръстния си правоприемник толкоз значим въпрос. „ Може като порасне да се разсърди, като види, че фотосите му с ново пюре или биберон пълнят обществените мрежи. Няма по какъв начин да сме сигурни какво е неговото предпочитание. Като порасне, самичък ще реши бъдещето си в тази посока”, отсякъл таткото.



За разлика от него децата на Алекс и Дани Петканови, както и на Мона и Радослав Гочеви всеки ден могат да бъдат видени в инстаграм. Не прави изключение и наследничката на рапъра Венци Венц. Само Никол Станкулова съумява да популяризира известна детска марка, без да демонстрира детето си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР