Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че трябва има

...
Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че трябва има
Коментари Харесай

Сидеров: Нямах идея да се карам със Симеонов

Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че би трябвало има промени в управлението, да бъдем групови . Това не е нещо ново. Така водачът на " Атака " и ръководител на ПГ на " Обединени патриоти " Волен Сидеров разяснява в предаването " Още от деня " решението на партията на Валери Симеонов НФСБ да смъкна доверието си от него.

 Волен Сидеров и Николай Бареков с общи цели в АКРЕ
Волен Сидеров и Николай Бареков с общи цели в АКРЕ

Следващата седмица " Атака " подава документи за участие

Сидеров е безапелационен, че неговото само предпочитание е било " Обединени патриоти " да се явят дружно на идните избори за Европарламент следващата година.

Моята концепция не е била да се карам с Валери Симеонов, а да създадем добър, сполучлив тандем на евроизборите , добави Волен Сидеров.

Той изясни още, че няма да прави коалиция с Николай Бареков. Бареков влезе като евродепутат през 2014 година дружно с Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация. Той се обърна към мен и предложи писта към Консервативния алианс, в чието управление е. Покани също и Красимир Каракачанов, и Валери Симеонов, изясни Сидеров.

 Цветанов обезпокоен от раздора сред патриотите
Цветанов обезпокоен от раздора сред патриотите

Коалицията обаче не се разпада

" Валери Симеонов закрива и разкрива автокефални църкви като нощни заведения в Слънчев бряг - това към този момент е неприемливо ". С тези думи Сидеров дефинира мненията на вицепремиера по отношение на спора сред Русия и Украйна за независимостта на Украинската православна черква.

" Да всяваш ерес в църквата е типичната соросова работа. Нека да се поправи - да каже няма да върша разколи в църквата, няма да се меся... министър-председателят също му направи записка ", добави Сидеров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР