Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че трябва има

...
Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че трябва има
Коментари Харесай

Сидеров: Нямах идея да се карам със Симеонов, а да сме тандем на евроизборите

Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че би трябвало има промени в управлението, да бъдем групови. Това не е нещо ново. Така водачът на " Атака " и ръководител на ПГ на " Обединени патриоти " Волен Сидеров разяснява в предаването " Още от деня " решението на партията на Валери Симеонов НФСБ да смъкна доверието си от него.

Сидеров е безапелационен, че неговото само предпочитание е било " Обединени патриоти " да се явят дружно на идните избори за Европарламент следващата година.
Волен Сидеров, ръководител на ПГ на " Обединени патриоти ": Говоря от месеци, че би трябвало да се явим дружно, тъй като тези избори - на 26 май 2019 г, са ключ към оцеляването на държавното управление и изкарването на мандата. Ако ние, дружно с ГЕРБ, не вземем повече евродепутати от Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, нали се сещате че Корнелия Нинова незабавно ще изиска предварителни избори.
Моята концепция не е била да се карам с Валери Симеонов, а да създадем добър, сполучлив тандем на евроизборите, добави Волен Сидеров.

Той изясни още, че няма да прави коалиция с Николай Бареков. Бареков влезе като евродепутат през 2014 година дружно с Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация. Той се обърна към мен и предложи писта към Консервативния алианс, в чието управление е. Покани също и Красимир Каракачанов, и Валери Симеонов, изясни Сидеров.

" Валери Симеонов закрива и разкрива автокефални църкви като нощни заведения в Слънчев бряг - това към този момент е неприемливо ". С тези думи Сидеров дефинира мненията на вицепремиера по отношение на спора сред Русия и Украйна за независимостта на Украинската православна черква.

" Да всяваш ерес в църквата е типичната соросова работа. Нека да се поправи - да каже няма да върша разколи в църквата, няма да се меся... министър-председателят също му направи записка ", добави Сидеров.

И още - ще предложи ли " Атака " Светлозар Лазаров за основен секретар на Министерство на вътрешните работи - вижте целия диалог с Волен Сидеров във видеото!
 НФСБ ще изискат оставката на Волен Сидеров като ръководител на ПГ на Оперативна програма НФСБ ще изискат оставката на Волен Сидеров като ръководител на ПГ на Оперативна програма
Депутатите от Националния фронт за избавление на България смъкнаха политическото доверие от ръководителя на Парламентарната Група на "Обединени патриоти'...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР