Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че трябва има

...
Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че трябва има
Коментари Харесай

Сидеров: Ще се явим на евроизборите като кандидат-членове на Консервативния алианс, Симеонов да спре да гледа махленски и да вдигне поглед към Европа!

Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че би трябвало има промени в управлението, да бъдем групови. Това не е нещо ново. Така водачът на "Атака " и ръководител на ПГ на "Обединени патриоти " Волен Сидеров разяснява в предаването "Още от деня " решението на партията на Валери Симеонов НФСБ да смъкна доверието си от него.

От месеци приказвам, че би трябвало да се явим дружно на избори. Тези избори са ключът към изкарването на мандата и оцеляването на държавното управление. Нашата коалиция дори не е толкоз значима, дали ще си разменяме реплики със Симеонов, дали ще си разменяме нападки, това не е толкоз значимото, колкото по какъв начин ще се представим на тези избори, уточни още Сидеров.

Ако ние, дружно с ГЕРБ не вземем повече евродепутати от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, мигновено, нали се сещате, че Корнелия Нинова ще каже: „ Вие сте завършили. “ Погледът на НФСБ е доста пай, желая да вдигнат взор от нашата махленска атмосфера и да го насочат към това, което става в Европа. В Европа става гражданска война, казвал съм го нееднократно, гражданска война, в която ние би трябвало да участваме, тъй като в последна сметка концепциите, с които аз съм в политиката към този момент 13 години, стартират да се осъществят.

Имаме американски президент, който от трибуната на Организация на обединените нации сподели: „ Край на глобализма, идва времето на патриотизма. “

Водещият Емил Кошлуков го попита: Вие обаче вършиме коалиция с господин Бареков?

Сидеров отговори: „ Не върша коалиция, това отново беше превратно разбрано. Г-н Бареков, който млезе 2014 година като евродепутат, дружно с Ангел Джамбазки, да не забравяме, че те са в една листа, една бюлетина, той се обърна към мен и предложи писта към Консервативния алианс.

Нещо, което той счита, че би трябвало щафетно да се съобщи, защото той счита, че неговата партия е единствената българска партия, член на този Алианс, той самият е заместник-шеф на бюрото на Алианса и споделя: "Аз това нещо желая да го предам на партия „ Атака “, на теб като най-дългогодишния и най-опитния в тази област ". Нищо повече.

Той кани и Красимир Каракачанов, и Валери Симеонов, предложения ги на консервативния конгрес, за какво те не са пристигнали, аз не мога да кажа. Тук няма никаква нервност или сцепване, просто „ Атака “ е поканена като партия да членува.

Ние ще подадем вдругиден заявление за участие, ще бъдем кандидат-член и на евроизборите ще се явим като кандидат-член.

Тук водещият напомни изявлението на Симеонов от понеделник, който беше посетител на предаването в Българска национална телевизия.

"Мен ми е доста забавно по какъв начин тези консерватори ще одобряват една проруска линия на Атака, откакто те са в основата на приемането на всички ограничения, наказания против Русия за противозаконното анексиране на Крим и на Донбас ", сподели заеквайки към този момент Симеонов.

Това няма никакво значение, изясни през днешния ден в студиото на Българска национална телевизия Сидеров. Първо - отпред на Русия, както и отпред на Америка стоят консерватори, президенти консерватори – и Путин, и Тръмп са такива.

Водещият го прекъсна с аргумента, че Путин постанова наказания на Тръмп непрекъснато.

Сидеров отговори по този начин: „ Това са техни игри, аз съм казвал доста пъти, че в техни игри, в случай че доста се месим. В самата Европа от ден на ден надвива мнението, че тези наказания са нездравословни за Европа, не за Русия.

Г-н Симеонов от името на консерваторите не трябва трябвало да беседва, тъй като те към този момент ме поканиха. Той се чуди доста, само че дано да се чуди. Друго провокирало у мен реакция на същото посещение при вас в понеделник вечер, в което той стартира да закрива и разкрива автокефални църкви като нощни заведения по Слънчев бряг. Това просто е неприемливо, Вие направихте опит да му кажете, че това нещо не става, а той споделя: „ Аз не виждам за какво канонът би трябвало да бъде спазван. “

"Вие сте богослов ", добави го Кошлуков.

"И без да си богослов, би трябвало да знаеш, че политик, общественик, вицепремиер не може да се меси в работата на църквата. Това е въпрос на Всеправославен Вселенски събор. Най-малкото пък да посочваш Македония да се отдели, това може да е рисково за нашата страна. Ние виждаме по какъв начин те вършат искания към нас, по тази причина съм подготвил анекс към контракта с Македония, който ще внеса в националното заседание като проекторешение и в този анекс споделяме по този начин: „ Двете страни се въздържат от всевъзможни спекулации, опити за отнемане на исторически събития, дати, персони и впрочем. Нещо, от което в този момент си патим.

"Да всяваш ерес в църквата е типичната соросова работа. Нека да се поправи - да каже няма да върша разколи в църквата, няма да се меся... министър-председателят също му направи записка ", добави Сидеров.

По-рано стана ясно, че Сидеров се закани да съди индивида на Симеонов - Валентин Касабов за уронване на престижа, който в БТВ съобщи, че Сидеров постоянно посещавал Сараите.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР