Още преди да излезе песента Medellin, споменахме, че ще видим

...
Още преди да излезе песента Medellin, споменахме, че ще видим
Коментари Харесай

Мадона и Малума вдигат провокативна латино сватба

Още преди да излезе песента " Medellin ", споменахме, че ще забележим Кралицата на попа и колумбийската регетон звезда Малума в ненадейно интимна композиция. И не сбъркахме. След като нощес, 24 април, публично излезе и видеото към новия им сингъл, се убедихме какъв брой близки са си станали двамата реализатори.
 Мадона, Малума,
Мадона и Малума в ненадейно интимна композиция

Кралицата на попа се завърна

Мадона постоянно е успявала да предизвика интерес, а и в доста случаи да скандализира със своето държание и този път не изневери на себе си. Макар двамата с Малума да имат 35 години разлика във възрастта, това по никакъв метод не им пречи да се впуснат в провокативни подиуми и да покажат на света по какъв начин се подвига " гореща " латино женитба.

И в случай че Мадона с напредването на възрастта към този момент е изгубила това свое сластно лъчение, каквото имаше преди години, то секси визията на младия латино реализатор Малума сигурно ни подтиква към грях.

Видеото стартира с Мадона, която споделя за своята героиня Мадам X, разкривайки, че в никакъв случай няма да бъде това, което обществото чака от нея и въпреки да е измъчвана и унизена, тя е жена, която обича да прави, каквото ѝ харесва и която обича да танцува. И тъкмо в разгара на един ча ча ча танц се разпалва искрата сред нея и колумбийския реализатор.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MALUMA (@maluma) на Апр 23, 2019 в 8:46 PDT

" Ако искаш да си моята кралица, ще се коронясам ", се включва Малума на испански, като дава старт на серия от интимни моменти посред им, които неизбежно водят двамата реализатори до леглото.

Именно в леглото, до момента в който се " усеща толкоз гола и жива " (както самата тя пее), Мадона изненадващо (поне за нас) облизва пръста на крайници на Малума. Всичко това за не повече от няколко секунди, които обаче са задоволителни, с цел да разпалят бурна вълна от мнения от страна на почитателите.

А почитателите са безмилостни що се отнася до слагането на етикети. Именно подобен лепнаха и на Мадона, наричайки я фетишист. Ако оставим настрани тематиката за фетишизма обаче и се върнем назад в " сантименталната " история на двамата реализатори във видеото, ще се озовем в разгара на тяхната женитба, която наподобява по-скоро на маскен бал с доста танци, целувки и чупене на чаши. На нас пък не ни остава друго, с изключение на да кажем наздраве и да си пуснем парчето още един път.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР