Още по време на световната премиера на изцяло електрическото ID.3,

...
Още по време на световната премиера на изцяло електрическото ID.3,
Коментари Харесай

Новата народна кола на VW дойде в България

Още по време на международната премиера на напълно електрическото ID.3, германците обявиха, че първата им всеобща кола е била " костенурката ", по-късно е пристигнал " вездесъщият " Golf, а в този момент е ред на ID.3.
 Новата

Тоест от VW се надяват точно тази електрическа кола да се трансформира в техния нов бестселър. Електромобилът разполага със силов тракт, който е с мощ от 204 конски сили и с извънредно богато съоръжение.

 Новата

Освен, че е напълно електрическа, новата " национална кола " е цялостна с най-модерните технологии на компанията. Автомобилът дойде на родна земя, като беше показан изключително атрактивно в новия хотел Hyatt Regency в столицата.
 Новата

Новото електрическо VW ще се предлага с три акумулаторни акумулатори - с потенциал 45 кВт, 58 кВт или 77 кВт. това, което е значимо да се знае е, че ID.3 може да зарежда вкъщи с домашен ток, на предлагания като алтернатива Wallbox и на паркинги с бързи зарядни станции.
 Новата
В взаимозависимост от батериите новата " национална кола " може да измине с едно зареждане до 550 километра. Това е пробег за най-голямата 77 кВт батерия. Със междинната 58 кВт батерия пробегът е 420 км, а с най-малката, която е с капачитет 45 кВч - 330 км.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР