Още по темата17.02.2019 / 22:01Ето ги последните думи на Шабан

...
Още по темата17.02.2019 / 22:01Ето ги последните думи на Шабан
Коментари Харесай

Мистерия около смъртта на Шабан Шаулич! Сам е напуснал колата без нито една драскотина

Още по темата17.02.2019 / 22:01Ето ги последните думи на Шабан Шаулич към брачната половинка му като привет за рождения ѝ - оказват се оракулски! 17.02.2019 / 15:19Първа версия за злокобната злополука, при която почина легендата Шабан Шаулич

Прокурорът, който проверява гибелта на сръбската музикална легенда Шабан Шаулич, е изискал аутопсия на тялото му, защото повода за гибелта на изпълнителя е неразбираема. Това е съобщил пред локалната телевизия " Хепи " външният министър на северозападната ни съседка Ивица Дачич. Той описа и детайлности за тежката злополука, която докара до гибелта на артиста.



" Той е излязъл от колата без забележими следи от пострадвания. Оплакал се, че има проблеми с гърлото и гърдите, че нещо го задушава. Обадили се на хеликоптера и му дали приспивателни, а той към този момент не се събудил. В болничното заведение се пробвали да го реанимират, отворили са го и открили, че има проблеми с аортата ", изясни Дачич.

Министър Дачич изясни, че синът на Шабан Шаулич го е помолил за помощ, като се има поради, че Билефелд е бил затрупан от сръбското консулство.

Mениджърът, който провел концерта на Шабан Шаулич в Германия, сподели, че се е опитал да го върне към живот, само че не съумял.



Междувременно стана ясно, че Шаулич ще бъде заровен в Алеята на заслужилите жители в новото гробище на Белград. Все още не е ясно по кое време тялото му ще дойде в Сърбия.

Припомняме, че изпълнителят на “Verujem u ljubav " умря от инфаркт след тежка злополука край немския град Билефелд в неделя към 6.50 часа. Разследващите откриха, че провинен за нея е 34-годишен водач от Гютерслох, който е бил пийнал и нямал шофьорска брошура.

Инцидентът е станал в ограничен сектор от пътя поради ремонтни работи. При него почина и 43-годишният музикант Мирсед Керич./ plovdiv24.bg



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР