Още по темата15.04.2019 / 18:54Първи думи на Иванчева след произнасянето

...
Още по темата15.04.2019 / 18:54Първи думи на Иванчева след произнасянето
Коментари Харесай

Александър Ваклин: Случаят с Иванчева е чисто криминален, а се превърна в политически. Не съм употребен

Още по темата15.04.2019 / 18:54Първи думи на Иванчева след произнасянето на присъдата15.04.2019 / 15:58Ексклузивно: 20 години затвор за Иванчева

Кадър Нова тв

Смятам, че изпълних своя дълг като алармирах и дадох опция на институциите да работят. А що се отнася до доказателствата против Иванчева, това е в прерогативите на съда да го реши и както видяхте, той реши, че доказателствата са задоволителни. За страдание случая се трансформира в политически, а той е чисто престъпен. Това е нещото, поради което скърбя. Това коментира Александър Ваклин, строителният бизнесмен, който подаде сигнал против кметицата на " Младост ", че му желае рушвет.

По-сериозният проблем е освен съответния случай, а цялостната корупция в страната. Как ще излезем от този обаян кръг?, уточни той.

Всички СРС-та са оповестени в интернет и вътре ясно се вижда, че господин Дюлгеров в деня на предаване на парите, контракти с мен да му бъдат предадени спомагателни пари след приключване на работата. А тези пари се вижда, че са неговия хонорар от другата страна, разяснява Ваклин.

Не желая да влизам отначало в пояснения, които към този момент несъмнено и на хората са омръзнали. Как и какво е станало, толкоз пъти сме го говорили, разяснява той.

Аз не съм използван в тази история, както се появиха и сходни отзиви. Аз разбирам чисто човешки тежестта на присъдата. Исканите присъди при този вид закононарушения в действителност са големи, само че законодателя по този начин е решил, че такива действия против цялото общество, каквото е корупцията, би трябвало да са строго осъдени. Чисто човешки в действителност тези  присъди стряскат, в това число и мен. Но това е решение на законодателя, приключи той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР