Още по темата06.01.2019 / 23:42Това е чиста любов: Току що

...
Още по темата06.01.2019 / 23:42Това е чиста любов: Току що
Коментари Харесай

Мъката е огромна! Ето какво написал Ласкин за децата си

Още по темата06.01.2019 / 23:42Това е чиста обич: Току що споделиха това видео на стената на Александра Сърчаджиева! Тя и Иван Ласкин...

Иван Ласкин не беше от личностите, които обичаха да споделят на висок глас за страстите и възприятията си. Напротив – заключваше тези най-съкровени моменти в душата си. Това потвърдипред националното издание неотдавна след неговата загуба и сътрудника му Христо Мутафчиев. Въпреки това от време на време Ласкин открехваше и малко от персоналния си свят, където най-скъпите му хора са Александра и децата

По-голямата щерка от първия му брак – Люба постоянно е имала непокътнато място в сърцето на артиста. Той я наричаше „ своята принцеса ”. А на 18-ия й рожден ден й написа доста трогателни думи:

„ Здравей, красиво момиче! Знаеш ли? Аз доста те обичам! Ти си ми част от сърчицето! То, моето сърчице се дели на три. Моите девойки! Не знаех какво да направя и по какъв начин да те развеселявам за рождения ти ден. Защото, през целия ден ми беше обезпокоеното. Цял ден ти беше пред очите ми... Не се обадих, тъй като съзнавам, че съм скучен, и не желаех и на този ден отново да ти отегчавам. Вече си огромна и аз мога само и единствено да мърморя. Не си длъжна да ми слушаш мрънканиците към този момент. Но имаш моята любов и моите страхове. Имаш едно момче, което постоянно ще пази принцеската си. Обичам те и се тревожа... Защото ме е боязън да не наподобявам в очите ти елементарен простак (какъвто е всеки баща на момиче). Не зная по какъв начин да те развеселявам! Как да постъпя? Лутам се... Не знаех по какъв начин да се държа с теб на този ден. И за това в този момент ти пиша и в този момент усещам едно, и знам какво да ти кажа! ОБИЧАМ ТЕ, мое красиво момиче! ОБИЧАМ ТЕ! Губя си мисълта до момента в който пиша, тъй като се вълнувам и тормозя и диря думи, с които да ти опиша тъкмо какво усещам и по какъв начин да го опиша, по този начин, че да не стресна моята принцеса... Ето, открих думите - ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧАМ ТЕ, момиче! Много! Ти си превъзходна и аз се гордея с теб! Ти ме радваш... аз се усещам благополучен от всичко, което правиш! Гордея се от това какво си ТИ! Гордея се с теб, Люба!!! Ти ме радваш!... Благодаря за това, че си толкоз деликатна, умерена, изискана, нежна, търпелива, признателна, надарена, признателна, рационална, и УМНА! 18 години, ти не разочарова татко си! Прекрасна си, момичето ми! Прекрасна..и аз се ГОРДЕЯ с теб! Честит Рожден Ден, ПРИНЦЕСКЕ, ОБИЧАМ ТЕ! Твой баща Иван... ”

За по-малката си щерка – София пък, преди време Ласкин бе споделил нещо доста скъпо – че е съумяла да го възпита на деликатност.

„ Мисля, че ме учи на всичко. Тя е толкоз блага, а аз съм толкоз недодялан бордюр. Тя ме прави по-внимателен и гальовен. Когато заран ме целуне за „ положително утро ”, се усещам като в гора цялостна с пойни птици. Блажено е ”, са дословните думи на артиста.

Той обаче, сходно на Александра, в никакъв случай не си е представял, че дребното му момиченце София ще продължи актьорското предопределение на родителите си. Въпреки че доста пъти е доказвала какъв брой е артистична

„ Банално е да го кажа, само че както щерка ми реши. Аз не бих се радвал... Актьор на значи „ аз вземам участие в сериал и след това в девета глуха ”. Актьор значи труд, поредност и гений. Най към този момент труд. Дъщеря ми има всичко това, само че още от в този момент мисли да си вложи качествата в медицината. Може би с цел да лекува артисти ”, бе предположил артистът, за който най-важните полезности постоянно са били честността и отговорността. Именно тях се е стараел да възпита и в дъщеричката си София.

„ Трябва да е възпитана в почтеност и отговорност. Хигиена на възприятията и на желанията. Обич към страната си и логичен живот. Преданост към околните и образование за заслужен живот! Тя би трябвало да стане изключителната картина, която са изрисували майка й и татко й. Защото четките и боите са в ръцете на нейните родители. От нас зависи. ”

show.blitz.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР