Още по темата01.02.2019 / 15:05Варненец възмутен: Вижте какво става с

...
Още по темата01.02.2019 / 15:05Варненец възмутен: Вижте какво става с
Коментари Харесай

Благодарности от читател за „Петел“: Вашата публикация имаше ефект, опазихме велоалея и зелени площи

Още по темата01.02.2019 / 15:05Варненец засегнат: Вижте какво става с парите ни във Варна! (Снимки)

Публикация в „ Петел “ по сигнал на четец от Варна докара до позитивен резултат – слагане на колчета против паркиране и прекосяване на коли през зелени площи и велоалея по бул. „ Владислав Варненчик “.

За това ни заяви наш четец, който при започване на месеца ни писа за казуса. Днес на публицистичната поща пристигна ново негово писмо. Ето какво написа в него:

„ Здравейте драга редакция, преди време ви бях писал за рушене на зелени площи и велоалея на бул. „ Владислав Варненчик “ тъкмо пред бл. 27. Броени дни след обявата на писмото ми служащи сложиха нови колчета и колите най-малко към този момент престанаха да разрушават направеното с толкоз труд. Благодаря ви за вниманието което обърнахте на казуса и решението не закъсня.



Пращам ви 2 фотоси " ПРЕДИ – СЕГА ".



Можем единствено да се надяваме водачите на товарни коли да не разкъртят още веднъж ограничаващите колчета. Благодаря ви още един път. “

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: