Още по темата Стремежът на Найки към Реал (Мадрид) може

...
Още по темата Стремежът на Найки към Реал (Мадрид) може
Коментари Харесай

Puma привлече Jay-Z като творчески директор

Още по тематиката
Стремежът на " Найки " към " Реал " (Мадрид) може да изиграе роля за привличането на Неймар
от Дневник,13 мар 2018
" Манчестър сити " ще смени " Найки " с " Пума " от 2019 година
от Дневник,29 ное 2017 Компанията Puma направи в понеделник решителна крачка в света на баскетбола с привличането на две огромни американски звезди. Световноизвестният рапър и бизнесмен Jay-Z става креативен шеф на Puma Basketball, а едно от най-ярките изгряващи имена Деандре Ейтън ще разпространява марката в региона на Карибите.

От Jay-Z най-вероятно ще се чака да играе огромна роля в маркетинга и привличането на играчи и звезди за промотиране на Puma. Ейтън може да се окаже в четвъртък най-желаният баскетболист в жребия за нови играчи за сезона на NBA и евентуално ще отиде при Phoenix Suns. Той е роден на Бахамите, където живее до 12-годишната си възраст и се причислява към популяризатори на Puma като Риана (Барбадос) и Юсеин Болт (Ямайка).

Компанията притегли преди дни други две известни имена и изненадващо нападателно за последните 20 години се завръща в баскетбола. През 1998 година тя подписа 10-годишен контракт с Крис Картър, който продължи единствено 2 години, а по-късно подписа пожизнен контракт с Уолт Фрейзър, евентуално най-популярният баскетболист, работил за Puma. Веднага на пазара излезе актуализирана версия на негови кецове от 1973 г.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР