Още по темата с двамата мошеници Кирчо и Кокорчо. Колегите

...
Още по темата с двамата мошеници Кирчо и Кокорчо. Колегите
Коментари Харесай

Стефан Ташев: Наивно е да мислите, че ДАНС ще разследва офшорките на Асен Василев - Румен Радев държи всички служби в държавата в ръцете си

" Още по тематиката с двамата мошеници Кирчо и Кокорчо. Колегите от " Труд " наивно, по детски, допускат, че ДАНС и други служби ще проверяват офшорките на Асен Василев ". Това разгласи във връзка документните разкрития за аферите на Британските Вирджински острови на Асен Василев журналистът Стефан Ташев.

Припомняме, че ПИК писа по тематиката още през май месец, откакто Румен Радев го назначи за министър на финансите, само че реакции не последвата, нито инспекции на службите и прокуратурата за офшорните му компании. Затова и Ташев установи, че за Василев и Петков законите очевидно не важат и няма кой да им търси отговорност за нарушаването им, до момента в който са под опеката на едноличния владетел в страната, невиждано поставил ръка ввърху всички управляващи вкупом - Румен Радев.
" И двойното поданство на Киро Канадеца. Нищо сходно няма да се случи. С назначението на зетя на аления военачалник Стоимен Стоименов Бисер Борисов за началник на ДАТО, Румен Радев държи всички служби в страната в ръцете си. Бисер Борисов е предопределение на Бойко Рашков, двамата са другари по линия на тъста ", напомня Ташев и отбелязва, че и останалите назначения на шефове на служби ДАНС, разузнаването-ДАР, Военното разузнаване, ГДБОП, в това число и основния секретар на Министерство на вътрешните работи от Кърджали са хора персонално на Румен Радев.
свързани новини106811на 04.10.2021211845на 03.09.2020
" ДОСЕГА В НАЙ-НОВАТА НИ ИСТОРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТАКАВА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА ЕДИН ЧОВЕК! БИЛО Търговско отделение ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ ПРЕМИЕР.
Защото съгласно законите за службите шефовете им се оферират от Министерски съвет, само че се назначават с декрет на президента. Кадровите рокади и промените на шефове на специфични служби бяха осъществени от служебното държавно управление, по разпореждане на президента. Такива пълномощия краткотрайният кабинет няма.
Да напомним, че през 2001 година президентът Петър Стоянов отхвърли да подпише освобождението на ген. Кирил Радев като началник на НСБОП и на ген. Васил Василев като началник на националната полиция, препоръчано от държавното управление на Костов ", разяснява още журналистът.
свързани новини70587преди 15 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР