Още по темата Лекторите на E-mobility and the Future of

...
Още по темата Лекторите на E-mobility and the Future of
Коментари Харесай

Лекторите на E-mobility and the Future of Urban Transportation Forum: Д-р Михаел Лихтенегер

Още по тематиката
Лекторите на E-mobility and the Future of Urban Transportation Forum: Анхел Лопез Родригес

Директор на Програмата за електрически транспортни средства, община Барселона
13 фев 2018
Лекторите на E-mobility and the Future of Urban Transportation Forum: Рос Дъглас

Основател и изпълнителен шеф, Autonomy Paris
12 фев 2018 Д-р Михаел Лихтенегер е специалист по подвижност, работещ в компании за публичен превоз в Австрия от 1990 година След като преподава като помощник в Техническия университет в Грац (Австрия) от 1986 до 1990 година, стартира работа във Wiener Linien – локалния оператор на публичния превоз на Виена, Австрия. От 1992 година до 2002 година дава отговор за маркетинга, връзките с обществеността, информацията и грижата за клиента в компанията. В началото на 2003 година Михаел Лихтенегер е назначен за началник на " Операции и грижа за клиента ". От пролетта на 2004 година до есента на 2011 година той е ръководещ шеф на Wiener Linien GmbH & Co KG.

През 2011 година Wiener Stadwerke основава ново звено по нововъведения, работещо по разнообразни иновационни и проучвателен планове, насочени към бъдещето, ориентирани главно към декарбонизацията, автоматизацията и дигитализацията на подвижността. Михаел Лихтенегер е назначен за ръководещ шеф на тази нова компания, наречена Neue Urbane Mobilität GmbH.

През октомври 2017 година той сменя позицията си и стартира работа като старши пълководец на Upstream – next level mobility GmbH. Upstream ръководи платформа за мултимодални услуги, посредством която се осъществя информация в действително време, мултимодално ориентиране, резервации, издаване на билети, достъп до и фактуриране на свързани с подвижност услуги от всевъзможен тип. Upstream предлага бизнес услуги, налични за всички снабдители на услуги по подвижност на пазара, които да бъдат свързани и интегрирани в платформата. Нейни клиенти през днешния ден са всички огромни оператори на градския превоз в Австрия, както и градове в Германия, Швейцария, Обединеното кралство и други

Д-р Михаел Лихтенегер ще бъде един от лекторите в панела " Политики, които ще подтикват развиването на електрическата подвижност. Добри практики от европейски градове " на проведената от " Капитал " конференция E-mobility and the Future of Urban Transportation Forum, която ще се организира на 2 март в Sofia Event Center.

Повече за програмата и лекторите можете да научите на
https://events.economedia.bg/event/69
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР