Още петнадесет дни остават до края на предпоследния месец от

...
Още петнадесет дни остават до края на предпоследния месец от
Коментари Харесай

Прогноза за времето до края на ноември

Още петнадесет дни остават до края на предпоследния месец от годината. Какво ще бъде времето през тях и по кое време се чакат снеговалежи?

През идващите 2 дни поради захлаждането сняг ще превали и в равнинната част от страната (на обособени места в Северна и Източна България), само че без да се образува снежна завивка, предава bTV.

Максималните температури на следващия ден, 16 ноември, ще са сред 4 и 9 градуса, в събота - с още градус - два по-ниски. В неделя превалявания не се чакат, вятърът ще отслабне, само че сутринта ще е много студено - в обособени региони и под минус 5 градуса.

В понеделник вятърът от изток-североизток още веднъж ще се усили и още веднъж ще има валежи- в планинските региони - от сняг, в равнините – дъжд, само че през нощта и рано заран и в равнините ще обръща на сняг. От вторник стартира леко покачване на температурите, само че отново ще е относително студено.

До края на месеца ще има чести превалявания, изключително в интервала 24-28 ноември. Повишава се и вероятността допълнително региони в равнинната част от страната да превалява и сняг , само че снежна завивка няма да се образува.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР