Още от първите минути на управлението си във Фермата“, новият

...
Още от първите минути на управлението си във Фермата“, новият
Коментари Харесай

Новият шеф на Фермата се потроши на жмичка

Още от първите минути на ръководството си във „ Фермата “, новият седмичен шеф Митко разгласи, че времето на участниците няма да бъде заето единствено с работа, а ще има и часове на занимания. Освен че предизвика да има повече диалози сред всички, футболният управител предложи след вечеря да поиграят и на гоненица. Идеята му беше призната със солидна доза възторг и откакто хапнаха, фермерите се насочиха към разнообразни кътове на стопанството, с цел да се крият, до момента в който IT търговецът Жоро ги търси.

За страдание, позитивните страсти бързо бяха помрачени и всичко се трансформира от играчка в плачка. В момента, в който потегли, с цел да се заплюе, Митко усети болежка в крайници си и мигновено допусна, че е разтегнал мускул.

Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова първа му прегледа крайници и откри, че тъкмо това се е случило.

Травмата наложи откарването му в болница, а след завръщането си във „ Фермата “ Митко показа с лесовъдката Милена, че след ден-два ще стане ясно дали е с разтежение или е скъсал влакно. Ако оттокът на крайници му не спадне, ще се наложи да му се направи ядрено-магнитен резонанс.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР