Още от първата серия на новият сезон на “Ергенът Виктория

...
Още от първата серия на новият сезон на “Ергенът Виктория
Коментари Харесай

Виктория вън от Ергенът, зоват зрителите

Още от първата серия на новият сезон на “Ергенът ” Виктория е най-обсъжданата участничка в сантименталното риалити.

Макар да има и много почитатели, за множеството фенове тя е просто най-злобната в имението, която не е споделила нито един път нещо позитивно за някоя от другите девойки.

Голяма част от аудиторията даже счита, че тя не е подобаваща въобще за този формат и колкото по-рано си тръгне, толкоз по-добре.



Запалени почитатели на “Ергенът ” са уверени, че Виктория ще остане без роза още в първия епизод за тази седмица.

Според тях всички знаци за това са налице. Една от главните улики е, че в каналите на предаването в обществените мрежи тези дни беше обърнато особено внимание на Вики. Беше оповестена и специфична фотосесия с нея. За познавачите на формата това е съвсем сигурен знак, че присъединяване ѝ е на финала.



Други пък считат, че риалитито укрепва имиджа на Виктория, тъй като счита да я резервира по-дълго. Те подозират, че след грозните обиди, които си размениха Теа и Барбара в последния епизод, футболната мениджърка внезапно може да изпъкне и като позитивен облик.

Трета доктрина пък гласи, че Вики ще напусне „ Ергенът ” по лично предпочитание. Причина за това ще е унижението след двойната среща с Алек, на която беше и Мария, като единствено последната получи роза. Както се вижда в анонса за епизода, даже сякаш богатствата Маги я тормози за това, че няма късмет за сърцето на Ергена и може единствено да завижда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР