Още опции за ленивциНамалете количествата и калориитеВодната диета не е

...
Още опции за ленивциНамалете количествата и калориитеВодната диета не е
Коментари Харесай

Наблягайте на „бавните“ въглехидрати

Още варианти за ленивци
Намалете количествата и калориите

Водната диета не е единствената, която може да се предложи на тези, които желаят да отслабнат, само че не са подготвени да положат обилни старания, с цел да се отърват от непотребните килограми. 

Протеинова диета

Протеиновата диета за намаляване е същинска находка за месоядците. При нея се употребяват растителни и скотски протеини като главен съставен елемент на храненето. Протеиновата диета има доста преимущества: първо, тя е вкусна (при изискване, че обичате месо, птици, риба и бобови растения); второ, засища за дълго време и не е нужно да гладувате; трето, дава бърз и дългогодишен резултат. Спазването на диета, богата на протеини, не е мъчно вкъщи, на празненство и в ресторант, само че има едно „ само че “, което може да изплаши мързеливите - протеинът, като строителен материал за мускулите, изисква постоянна физическа интензивност.

Средиземноморска диета

Диета за хора, обичащи разкоша и удоволствията. Ако желаете да мързелувате в италиански и гръцки заведения за хранене, тогава ще ви хареса да отслабнете със средиземноморската диета: можете да ядете съвсем всичко, главното е да се съблюдават пропорциите. Основната част от менюто са комплицирани " мудни " въглехидрати, също по този начин е належащо да се ядат огромни количества пресни зеленчуци, плодове, морска риба и зехтин. Ограничения има за яйцата, алените меса и сладките. 

Диетата на Протасов

Ким Протасов е полумитичен израелски диетолог. Диетата, измислена от него, е с дълготрайност 7 седмици (5 за самото диетично меню и 2 за вярното излизане от диетата). Ефектът й се дължи на понижаване на дневното наличие на калории в продуктите, само че менюто е подредено по подобен метод, че пристъпите на апетит не изтезават човек, който отслабва: той, без да губи време и сила за мислене и премерване на порции, яде безкрайно количество зеленчуци и доста млечни артикули, като последователно прибавя към растителната диета постно месо. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР