Още на другия ден красавицата Мария е вдигнала жесток скандал

...
Още на другия ден красавицата Мария е вдигнала жесток скандал
Коментари Харесай

Ексклузивно! Проговори майката на арестувания за побой над жена си погребален бос

Още на другия ден хубавицата Мария е вдигнала нечовечен скандал в погребалната организация, наложило се да викат полиция

Всичко, което се популяризира довечера за моя наследник Васил Киричев, е плод на изнудване от страна на дамата, с която той известно време живя на фамилни начала. Не вярвайте и на дума от клеветите, които се популяризират за детето ми. Това ще повлияе доста неприятно върху правосъдния състав, който в петък ще гледа обжалването на мярката му за неотклонение „ задържане под стража “. За това сигнализира майката на задържания Васил Киричев (29 г.), притежател на погребалната организация „ Вива сват “. Тя не отхвърли, че хубавицата Мария има 4-годишно детенце, което било прелестно, само че било доста зле възпитавано от майката.





„ Виждала съм видеоклипове от вкъщи на Мария, в които тя е снимала момченцето в дрешника голо, извършващо непристойни жестове. Тази жена не живее с моя наследник “, акцентира Емилия Киричева. Тя е от Пазарджик. Дошла е незабавно в Бургас, откакто е схванала за случая предходната седмица. От тогава дамата стояла в погребалната организация, намираща се в ж. к. „ Меден рудник “, бл. 398, вх. 1.  Киричева акцентира още, че на другия ден, в петък, твърдящата, че е грубо пребита Мария пристигнала в организацията и ѝ вдигнала немислим скандал, наричала я с извънредно непристойни прилагателни. Наложило се да бъде извикана полиция на тел. 112, с цел да бъде озаптена. Целта на младата жена била само и единствено изнудване за пари.

„ Видях я по какъв начин наподобява няколко часа след случилото се – открих, че няма съществени пострадвания и видеото и фотосите, които тя популяризира, са нагласени, с цел да провокира внимание и да ни разстрои. Днес още веднъж я видях и се пробвах да поговоря с нея. Беше съвършено гримирана и не приличаше на жена, която е унищожена от побой “, акцентира Емилия Киричева. По отношение на револвера, който полицията е иззела, майката е безапелационна, че ставало въпрос за остаряло разглобено оръжие и това можело да се потвърди в съда. Синът й нямал държанка, съсипвал се от работа, фактически желал да живее с Мария и дружно да отглеждат детето си, само че самата тя не се задържала в квартирата им в ж. к. „ Меден рудник “. По думите на свекървата, Мария наклеветила Васил и за друго – съобщила на наемодателя, че Васил е проблематичен и че ще обере жилището му и най-после няма да види и стотинка от наема. Нещо повече, младата жена е удряла Васил с бутилка и непрестанно го изнудвала за пари, до момента в който се стигне до съдбовния четвъртък, след което по нейни изказвания полицията е преобърнала квартирата им наобратно, както и автомобила му. Свалили са номерата и от колите, употребени от организацията.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР