Още имате нужда от кучето! С тези думи лидерът на

...
Още имате нужда от кучето! С тези думи лидерът на
Коментари Харесай

Борисов към своите: Още имате нужда от кучето!

Още имате потребност от кучето! С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изясни на хората си по време на 7-ото Национално заседание на партията за какво не се отдръпва от лидерския пост.

Много им се искаше да ме сменят. Много им се щеше дворът да остане без овчарско куче. И се направиха доста опити, сподели Борисов. И съобщи: „ Искам да благодаря на моите другари, съратници, приятели в хубавия смисъл на думата от десетилетия, че не се подведоха. Още имате потребност от мен. Много са подли, доста са зли, още…имате потребност от кучето…Аз самият ще ви кажа с Веждичката (б.р. Вежди Рашидов) по кое време ще отидем да месим пластики и да си приказваме за положителните остарели времена, стига Господ да ни е отредил здраве. ”.

Борисов благодари особено на младежката организация та ГЕРБ, която по думите му е станала по-силна от огромния ГЕРБ, тъй като „ към този момент плаши властта ”.

Защо ни ненавиждат, ние бел леб сме им давали на ПеПетата, сподели Борисов във връзка с новите ръководещи, припомняйки, че част от тях да били на работа в държавните управления на ГЕРБ, като са били назначавани от Румяна Бълчарова.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР