Още едно дете – русначе е загинало на следващия ден

...
Още едно дете – русначе е загинало на следващия ден
Коментари Харесай

Първо в BNews: Още едно дете загина на пързалка убиец в Турция, ден след смъртта на 7-годишната Вивиан Вачева

Още едно дете – русначе е починало на идващия ден 8 юни, на водна пързалка в турски курорт. Това заяви пред BNews лелята на Вивиан – Мари Вачева.

„ Консулът на България в Турция, Ангел Ангелов, ни заяви за случай с русначе, което умира ден откакто умря племенницата ми . Това се случва на водна пързалка, в сходен аквапарк. Очакваме още детайлности за случая и фамилията ни ще търси контакт с родителите на починало дете, с цел да можем да обединим напъните си в търсенето на истината. Трябва да се постави завършек на тази незаконна немарливост, при която умират деца, поради нехайството на хора, за които парите са по-важни от човешкия живот “, споделя Мисис България Мари Вачева.

Тя показа, че към този момент са почнали следствени дейности от страна на прокуратурата и способените органи в България за изясняване на случая с нелепата гибел на племенницата й.

Припомняме, че 7 юни, по-голямата щерка на тенора Веселин Вачев почина на водната пързалка в турския курорт Aquasis De Luxe Resort & SPA. Както BNews писа първи, Вивиан се спуска по водната пързалка, когато незабавно след нея потегля друго дете, което я удря в корема. Малко по-късно, момичето откарано по неотложност в локалната болница. Там лекарите откриват, че детето е с раздран далак и вземат решение да го реалокират в Университетската болница в гр. Айдън.

По пътя сърцето на детето стопира, само че след разтривки и кардио помощ сърдечната активност се възвръща. Приемат я в междинна болница по пътя и откакто положението й е нормализирано не престават към болничното заведение в Айдън.

Вивиан е призната в болничното заведение, където след 10 минути оповестяват на родителите й, че е умряла в резултат на контузиите и кръвоизлива от раздрания далак, за който настояват, че е бил повишен. Според родителите щерка им в никакъв случай не е имала недоволства и здравословни проблеми.

Няколко дни след случая в турско електронно издание, написа, че детето е умряло откакто си е блъснало главата, а фамилията са румънки туристи. Това кара опечаленото семейство да мисли, че това е опит казусът да бъде потулен, а аквапаркът да не понесе наказателна отговорност. Нещо, което Вачеви няма да позволен.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР