Още една тъжна новина дойде за жълто-черната общност на футболен

...
Още една тъжна новина дойде за жълто-черната общност на футболен
Коментари Харесай

Тъжна вест за Ботев - отиде си момче от агитката

Още една тъжна вест пристигна за жълто-черната общественост на футболен клуб " Ботев " единствено в границите на четири дни, написа " Марица ".

Вчера е умрял правилен последовател на канарчетата Васко Личев. В неделя си отиде някогашния старши треньор Павел Панов, а във вторник Георги Марков, който три сезона бе играч на отбора, а след това и състезателен шеф.



Ето какво оповестяват почитателите в обществената мрежа:
" Поседно довиждане Васко! Завинаги един от нас!

Ужасна вест покоси всички жълто-черни почитатели. След като в последните месеци и години се разделихме с други наши другари и почитатели. 

Един върл, правилен, и огромен наш почитател Васко Личев, напусна този свят вечно. Това е живота, през днешния ден си тук на следващия ден те няма. Така един който живееше с жълто-черната вяра магия и метод на живот към този момент няма да може да го прави. Надяваме се някъде там от горната страна да може да се радва и гледа всичко което се случва с нашия клуб хубаво или неприятно. Изразяваме откровените ни съболезнования към околните приятелите и всички тези които познаваха Васко и дружно с него обикаляха по стадионите на България с цел да подържат обичания ни Ботев Пловдив ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР