Още една сватба в кралския двор на Великобритания: внучката на

...
Още една сватба в кралския двор на Великобритания: внучката на
Коментари Харесай

Нова кралска сватба - омъжва се внучката на Елизабет II

Още една женитба в кралския двор на Англия: внучката на кралица Елизабет Втора - принцеса Юджини, се омъжва през днешния ден за дългогодишния си сътрудник Джак Бруксбанк. Церемонията се състоя в храма " Св. Джордж " в двореца Уиндзор. На същото място през май се венчаха принц Хари и Меган Маркъл.

Церемонията посрещна 850 посетители. 

Принцеса Юджийн е девета наследница на трона. Тя бе отведена до олтара от своя татко принц Андрю. После младоженците поеха на обиколка из Лондон с колесница, а сватбата ще завърши с банкет, даван персонално от кралицата.

Избраникът на 28-годишната принцеса е шеф на компания за питиета, на 32 години. Двамата се срещнали на ски в Швейцария през 2010 година



Принцесата сподели " да " в рокля на дизайнера Питър Пилото, създател на едноименната фешън марка. Журналистите на Острова разясняват, че булката е държала на модел с надълбоко изрязан тил, който да демонстрира белезите ѝ от интервенция от сколиоза, правена ѝ на 12-годишна възраст. Сколиозата съставлява деформиране на гръбнака.

Шафери на двойката бяха принц Джордж и принцеса Шарлов - наследниците на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Юджийн Виктория Хелена е най-малката щерка на принц Андрю (трето дете на Елизабет Втора и брат на принц Чарлз) и Сара Фъргюсън.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР