Още една порно звезда бе намерена мъртва в Западен Холивуд.

...
Още една порно звезда бе намерена мъртва в Западен Холивуд.
Коментари Харесай

Само за 6 месеца пета порно звезда беше намерена мъртва /снимки/

Още една порно звезда бе открита мъртва в Западен Холивуд.
Оливия Луа, която работи в американската индрустрия за възрастни, умира в петък сутринта от разбъркване на дрога и алкохол. Все още не е ясно по какъв начин актрисата е взела смърносната композиция, защото се е намирала в рехабилитационен център за лекуване на зависимостта й към алкохола и опиатите.
Агентът й удостовери новината през вчерашния ден, осведоми "Дейли Мейл ".
От известно време Луа се е борила с пристрастяването й и е търсила помощ. "Оливия се причисли към порно промишлеността през април 2017 година, само че не беше разполагаем да работи от октомври м.г. поради зависимостта й. "
Дни преди да почине, Оливия споделя мистериозни постове в обществените мрежи, един, от които гласи: "Никой жив не може да бъде ангел вечно. "
Само за 6 месеца пет порно актриси бяха открити мъртви в Съединени американски щати и Канада. Някои от тях се самоубиха, а други са умряли от предозиране.
Първата гибел беше тази на 35-годишната Шийла Стайлз, която умря в съня си на 9 ноември м.г. Досега не е известна повода за гибелта й. Стайлз напусна порно промишлеността през 2016 година, откакто работи 10 години в тази сфера.
През декември 23-годишната Аугуст Еймс се обеси в Калифорния, където живееше със брачна половинка си. Причината за самоубийството и до през днешния ден остава неразбираема.
На 9 януари 20-годишната Оливия Нова бе открита мъртва в леглото й в Лас Вегас. Дни преди гибелта актрисата показа пост в обществените мрежи, че на коледните празници е била сама.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР