Още една холивудската мегазвезда се включи в призивите към българското

...
Още една холивудската мегазвезда се включи в призивите към българското
Коментари Харесай

И Леонардо ди Каприо с призив за защита на Пирин

Още една холивудската мегазвезда се включи в апелите към българското държавно управление да не разрешава нова сеч в естествения парк "Пирин ". След артиста и музикант Джаред Лето през вчерашния ден, през днешния ден и Леонардо ди Каприо излезе с сходен апел. Носителят на "Оскар " е прочут екоактивист и поддържа разнообразни дела посредством едноименната си фондация.

"Присъединете се към нас и Световния фонд за дивата природа (WWF), с цел да защитим вековните гори на българския народен парк "Пирин " от разширението на ски зоната и изсичането ", написаха от DiCaprio Foundation в "Туитър ".

Вчера Джаред Лето се обърна непосредствено към премиера Борисов в "Туитър " с настояването да отбрани "Национален парк "Пирин " от отвратителната сеч + инфраструктурата за ски ". Той е идвал у нас с групата си "30 Seconds to Mars ".

Концесионерът "Юлен " желае уголемение на ски курорта Банско, което държавното управление възнамеряваше да гласоподава с смяна в концесията на 13 декември. То обаче отсрочи вота за сред празниците на фона на митинги и с мотив първо да бъде признат новият проект за ръководство на парка.

Окончателното решението се чака на 28 декември.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР