Още една френска актриса твърди, че е била пребита и

...
Още една френска актриса твърди, че е била пребита и
Коментари Харесай

Още една актриса твърди, че е пребита и изнасилена от Роман Полански

Още една френска актриса твърди, че е била пребита и изнасилена от паметния режисьор Роман Полански, съобщи „ Индипендънт “.

Валентин Моние даде изявление пред френския вестник „ Льо Паризиен “, в което твърди, че малко откакто навършила 18 години през далечната 1975 година, Полански я изнасилил в имението си в Швейцария.
Протест с голи гърди против кино ретроспекция на Роман Полански През 1977 година в Съединени американски щати полско-френският режисьор се призна за отговорен за забранен полов акт с малолетна, само че избяга в Европа, преди да бъде наказан
„ Нямах никаква връзка с него – нито персонална, нито професионална. Почти не се познавахме “, споделя Моние.

Тя продължава да споделя за случката с детайлности. „ Това не беше по време на някакво празненство – нямаше нито алкохол, нито опиати. Беше извънредно гневно – случи се след ски в дома му в Гещад. Той ме удари, преби ме, до момента в който не се предадох, след което не изнасили. Точно бях навършила 18 години, а първата ми връзка беше няколко месеца преди този момент. Помислих си, че загивам “, добавя Моние.
Още едно обвиняване за обезчестяване против Роман Полански То е предявено от 61-годишна някогашна немска актриса
Адвокатът на Роман Полански съобщи, че неговият клиент твърдо отхвърля тези обвинявания. По думите на бранителя тези обвинявания се появяват съмнително покрай премиерата на новия филм на Полански „ Обвинявам “.

Роман Полански бяга от правораздаването в Съединените щати в продължение на близо 40 години. През 1977 година той се признава за отговорен по обвинявания, че е правил секс с малолетна жена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР